Lør
Kraftig regn
Nedbør: 13.6 mm
Vind: Laber bris fra Aust-søraust 6.6 m/s 
Trykk: 1007.6
Dato: 10.11.2018
Søn
Kraftig regn
Nedbør: 7.9 mm
Vind: Lett bris fra Sør-søraust 5.3 m/s 
Trykk: 1004.6
Dato: 11.11.2018
10°
Man
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Svak vind fra Sørvest 1.7 m/s 
Trykk: 1012.8
Dato: 12.11.2018
10°
Tirs
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sør-sørvest 4.0 m/s 
Trykk: 1007.6
Dato: 13.11.2018
Ons
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sørvest 4.9 m/s 
Trykk: 1017.5
Dato: 14.11.2018
10°
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailBoligLeieTorgetJobbOm Kragerø

  
Alle nyheter

Lokal nyheter
FINN Kragerø
Jobb Kragerø
Kragerø Blad Vestmar
Kragerø Fjordbåtselskap
Kragerø IF Fotball
Kragerø IF Håndball
Kragerø Kommune
Kragerø StartSiden Facebook
Leie Kragerø
NRK Telemark
TA
Torget Kragerø
Varden
Visit Kragerø

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Apple oppdaterer MacBook med de nyeste prosessorene, lengre batteritid og ny finish i rosegullApple
CUPERTINO, California – 19. april 2016 ? Apple oppdaterte i dag MacBook med de nyeste Intel-prosessorene, forbedret grafikkytelse, raskere flashlagring og ytterligere én time med batteritid, som gjør den slankeste og letteste Macen bedre enn noensinne. Med et unibody-kabinett av metall er MacBook nå tilgjengelig i fire aluminiumsfinisher – gull, sølv, stellargrå og, for første gang på en Mac, den lekre fargen rosegull. Med en praktfull 12-tommers Retina-skjerm, et svært responsivt tastatur i full størrelse, Force Touch-styreflate, en allsidig USB-C-port og et batteri som varer hele dagen, i en design som veier under en kilo og som kun måler 13,1 mm, er MacBook fremtidens bærbare datamaskin.

«MacBook er den slankeste og letteste Macen vi noensinne har laget, og den er vår fremtidsvisjon for bærbare maskiner», sier Philip Schiller, Apples globale markedsføringssjef. «Kunder kommer til å elske denne oppdateringen av MacBook, med de nyeste prosessorene, raskere grafikk, raskere flashlagring, lengre batteritid og en vakker rosegullfinish.»

Den oppdaterte MacBooken har sjette generasjon tokjerners Intel Core M-prosessorer med hastigheter på opptil 1,3 GHz, Turbo Boost opptil 3,1 GHz og raskere minne på 1866 MHz. Nye Intel HD Graphics 515 leverer opptil 25 prosent raskere grafikkytelse, og raskere PCIe-basert flashlagring gjør at dagligdagse oppgaver oppleves som raskere – fra å starte apper til å åpne filer.* Siden den nå har heldagsbatteri som gjør at du kan surfe trådløst i opptil ti timer og spille av film i iTunes i opptil elleve timer, er MacBook den perfekte bærbare datamaskinen når du er på farten.**

MacBook leveres med den utrolig kompakte og allsidige USB-C-porten for lading, dataoverføring og video-ut i én kontakt, som kun er en tredjedel av størrelsen til en tradisjonell USB-port. Etter at USB-C ble tatt i bruk på MacBook har utvalget av Apples og tredjepartsleverandørers USB-C-tilbehør bare blitt større, noe som gir brukere ytterligere fleksibilitet og muligheter.

MacBook er fullstendig vifteløs, uten bevegelige deler og ventilasjonsåpninger, noe som gir lydløs, effektiv ytelse. MacBook er designet for den trådløse verdenen og utstyrt med den aller nyeste trådløsteknologien, inkludert 802.11ac Wi-Fi og Bluetooth 4.0 for rask trådløs tilkobling. Den er perfekt til oppgaver som strømming av innhold fra MacBook til Apple TV ved hjelp av AirPlay, rask utveksling av filer ved hjelp av AirDrop og bruk av trådløse hodetelefoner.

Fra og med i dag fås også alle konfigurasjoner av 13-tommers MacBook Air med 8 GB minne som standard.

Enhver ny Mac leveres med OS X El Capitan, den nyeste versjonen av OS X – for bedre systemytelse og en mer raffinert Mac-opplevelse. El Capitan bygger på de banebrytende funksjonene og den lekre designen til OS X Yosemite, med oppdateringer av vindushåndtering, inkluderte apper og Spotlight-søk. Bedre ytelse gjør at vanlige oppgaver – som å starte og bytte mellom apper, åpne PDF-er og få tilgang til e-post – går raskere og smidigere.

iMovie, GarageBand og iWork-appene er inkludert når du kjøper en ny Mac. iMovie gjør det enkelt å lage vakre filmer, og du kan bruke GarageBand til å lage musikk eller lære å spille piano og gitar. iWork-programvarepakken med Pages, Numbers og Keynote gjør det enkelt å lage, redigere og dele imponerende dokumenter, regneark og presentasjoner. Med Pages, Numbers og Keynote for iCloud kan du opprette et dokument på iPhone eller iPad, redigere det på Macen og samarbeide på dokumentet med venner, selv om de bruker PC.

Pris og tilgjengelighet
MacBook kan kjøpes på Apple.com/no fra i dag, og i Apple Store-butikker og hos utvalgte Apple-autoriserte forhandlere fra i morgen. MacBook leveres med en tokjerners Intel Core m3-prosessor på 1,1 GHz med Turbo Boost opptil 2,2 GHz, 8 GB minne og 256 GB flashlagring til kr 14 990, og med en tokjerners Intel Core m5-prosessor på 1,2 GHz med Turbo Boost opptil 2,7 GHz, 8 GB minne og 512 GB flashlagring til kr 17 990. Konfigurasjonsmuligheter inkluderer en tokjerners Intel Core m7-prosessor på 1,3 GHz med Turbo Boost opptil 3,1 GHz. Du finner flere spesifikasjoner og mer tilbehør på www.apple.com/no/macbook. Prisene inkluderer mva.

* Testene ble utført av Apple i april 2016 med førproduksjonsmodeller av MacBook. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/macbook.

**Testene av protokoller for trådløst nett ble utført av Apple i april 2016 med førproduksjonsmodeller av MacBook. Batterilevetid og antall ladinger varierer, avhengig av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/macbook.

Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire programvareplattformer – iOS, OS X, watchOS og tvOS – gir en sømløs opplevelse på alle Apple-enheter og utruster kundene med banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.

Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48

Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

 
2016-04-19 14:30:00  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kragerø StartSiden Nyhet: Apple oppdaterer MacBook med de nyeste prosessorene, lengre batteritid og ny finish i rosegullDenne tjenesten er levert av ActiveSystems.