Lør
Kraftig regn
Nedbør: 13.6 mm
Vind: Laber bris fra Aust-søraust 6.6 m/s 
Trykk: 1007.6
Dato: 10.11.2018
Søn
Kraftig regn
Nedbør: 7.9 mm
Vind: Lett bris fra Sør-søraust 5.3 m/s 
Trykk: 1004.6
Dato: 11.11.2018
10°
Man
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Svak vind fra Sørvest 1.7 m/s 
Trykk: 1012.8
Dato: 12.11.2018
10°
Tirs
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sør-sørvest 4.0 m/s 
Trykk: 1007.6
Dato: 13.11.2018
Ons
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sørvest 4.9 m/s 
Trykk: 1017.5
Dato: 14.11.2018
10°
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailBoligLeieTorgetJobbOm Kragerø

  
Alle nyheter

Lokal nyheter
FINN Kragerø
Jobb Kragerø
Kragerø Blad Vestmar
Kragerø Fjordbåtselskap
Kragerø IF Fotball
Kragerø IF Håndball
Kragerø Kommune
Kragerø StartSiden Facebook
Leie Kragerø
NRK Telemark
TA
Torget Kragerø
Varden
Visit Kragerø

Generelle nyheter
ABC Nyheter
Aftenposten
Dagbladet
Dagen
Framtida
Kommentar
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
Nettavisen
NRK
Ny Tid
P4
Panorama
Siste.no
The Norway Post
TV2 Nyhetene
Ukeavisen Ledelse
Uriks
Utrolige Nyheter
Utrop
VG
Vårt Land

Andre nyheter
Altinn
Arbeidstilsynet
Arkivverket
Avinor
BI Handelshøyskolen
Bibliotekarforbundet
Bike.no
BilNorge
Boarding.no
Bonytt
Båtmagasinet
Cappelen Damm
Filmweb
Fjord Norge
Forbrukerportalen
Foreldre
Forskning
Forsvaret
foto.no
Gatebil.no
Helse
Her og Nå
Høgskolen i Bergen
Jenteporten
Kirken
KK
Klar Tale
Klassekampen
Lovdata
Mat
Montages
Mote
Motor
Musikkweb
NAV
Norsk Tipping
Nysgjerrigper
OBOS
Oslo Jazzfestival
Politiet
Regjeringen
Røde Kors
Seher
Seilas
Skatteetaten
Statistisk sentralbyrå
Statnett
Stortinget
Teknisk Ukeblad
Trafikanten
UIA
UIB
UIO
UIT
ut.no
Utdanningsdirektoratet
Vegvesen
Villmarksliv
Wideroe

Økonomi nyheter
Dagens Næringsliv
E24.no
Finans Norge
Finanstilsynet
Hegnar
iMarkedet
NA24.no
NRK Økonomi
Skagenfondene
Økonomisk Rapport

Sports nyheter
Aftenposten Sport
Dagbladet Sport
FotballMagasinet
NRK Sport
VG Sport

IT nyheter
akam.no
amobil.no
Apple
Dagens IT
Datainform
digi.no
DinSide
gamer.no
Gamereactor
Hardware.no
IDG.no
IT-Kanalen
ITavisen
ITpro.no
mac1
online.no
Techworld.no
tek.no
teknofil.no
Teknologi

Fylkes aviser
Adresseavisen
Agderposten
Firda
Fosna-Folket
Framtid i nord
Fædrelandsvennen
Gjengangeren
Namdalsavisa
Nordlys
NRK Buskerud
NRK Hedmark og Oppland
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Telemark
NRK Troms og Finnmark
NRK Trøndelag
NRK Vestfold
NRK Østfold
Oppland Arbeiderblad
Rogalands Avis
Smaalenene
Sogn Avis
Strilen
Sunnmørsposten
Sør-Trøndelag
TA
Tidens Krav
Troms Folkeblad
Varden
Vestfold Blad

NyheterForrigeForrigeForrigeNesteNesteNeste


Apple og SAP går sammen om å revolusjonere måten man arbeider på med iPhone og iPadApple
CUPERTINO, California og WALLDORF, Tyskland – 5. mai 2016 – Apple og SAP kunngjorde i dag et partnerskap som skal gi bedriftskunder av alle størrelser en helt annen opplevelse når de jobber på mobile enheter, og som kombinerer kraftige apper utviklet spesielt for iPhone og iPad, med de avanserte mulighetene på SAP HANA-plattformen. Dette samarbeidet skal også sørge for ny iOS SDK (Software Development Kit) og opplæring, slik at utviklere, partnere og kunder enkelt kan utvikle iOS-apper som er skreddersydde til virksomhetens behov.

«Dette samarbeidet vil forvandle måten iPhone og iPad brukes på i arbeidslivet ved å slå sammen nyskapningen og sikkerheten i iOS med SAPs ekspertise innen forretningsprogramvare», sier Apple-sjef Tim Cook. «SAP er leder innen forretningsprogramvare – 76 prosent av alle forretningstransaksjoner er innom et SAP-system – og er den perfekte partneren til å hjelpe oss med å forvandle hvordan bedrifter rundt om i verden bruker iPhone og iPad. Gjennom den nye SDK-en gir vi SAPs mer enn 2,5 millioner utviklere muligheten til å lage kraftige apper som bruker SAP HANA Cloud Platform, og ta i bruk de fantastiske funksjonene som bare iOS-enheter kan tilby.»

«Vi er stolte over å inngå dette spesielle og banebrytende samarbeidet mellom Apple og SAP», sier SAP-sjef Bill McDermott. «Ved å gi folk en anvendelig og intuitiv forretningsopplevelse, gir vi dem også mulighet til å øke kunnskapen sin, engasjere seg mer og gjøre mer. Ved å kombinere de kraftige funksjonene i SAP HANA Cloud Platform og SAP S/4HANA med iOS, den sikreste og mest populære mobilplattformen for bedrifter, vil vi bidra til å levere data til folk, uansett hvor og når de velger å jobbe. Både Apple og SAP er opptatt av å forme fremtiden, hjelpe verden med å fungere bedre og gi folk et bedre liv.» 

Selskapene planlegger å levere en ny SAP HANA Cloud Platform SDK for iOS som vil gi bedrifter, designere og utviklere verktøyene de trenger for raskt og effektivt å kunne bygge egne iOS-apper for iPhone og iPad, basert på SAP HANA Cloud Platform, SAPs åpne plattform. Disse spesialutviklede appene vil gi tilgang til viktige data og virksomhetsprosesser på SAP S/4HANA samtidig som de drar full nytte av funksjoner i iPhone og iPad, for eksempel Touch ID, stedstjenester og varslinger.

Et nytt designspråk, SAP Fiori for iOS, vil ta den prisbelønte SAP Fiori-brukeropplevelsen enda et skritt videre ved å kombinere den med en forbrukersentrert iOS-opplevelse for å kunne oppfylle de krevende brukerbehovene i bedriften og gi utviklerne muligheten til å lage apper for en ny generasjon. Et nytt SAP Academy for iOS kommer til å tilby verktøy og opplæring til SAPs globale utviklermiljø med 2,5 millioner medlemmer, slik at de kan dra full nytte av den nye SDK-en og Apples nyskapende maskinvare og programvare. Den nye SDK-en, designspråket og opplæringen rulles ut i løpet av året. 

Som del av samarbeidet vil SAP utvikle iOS-apper for viktige forretningprosesser. Disse appene for iPhone og iPad bygges med Swift, Apples moderne, sikre og interaktive programmeringsspråk, og vil gi en kjent brukeropplevelse med designspråket SAP Fiori for iOS. Folk i alle bransjer vil få tilgang til de viktige virksomhetsdataene, prosessene og brukererfaringene de trenger for å ta avgjørelser og foreta seg noe direkte fra iPhone eller iPad gjennom apper som er laget for å gjøre det mulig for en vedlikeholdsarbeider som er ute på oppdrag, å bestille deler eller planlegge service, eller for en lege å dele de nyeste pasientdataene med andre helsearbeidere.

SAP hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer med å fungere bedre, og er en markedsleder innen forretningsprogramvare. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for omtrent 310 000 kunder i privat og offentlig sektor å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Du finner mer informasjon på www.sap.com.

Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire programvareplattformer – iOS, OS X, watchOS og tvOS – gir en sømløs opplevelse på alle Apple-enheter og utruster kundene med banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.

Pressekontakter:
Scott Behles
SAP
(917) 494-2009
 
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com 
+46 (0)8-703 30 48
 
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

2016-05-05 20:30:00  Vis artikkel   Si din mening i denne saken!   

Kragerø StartSiden Nyhet: Apple og SAP går sammen om å revolusjonere måten man arbeider på med iPhone og iPadDenne tjenesten er levert av ActiveSystems.