Tirs
Kraftig regn
Nedbør: 7.1 mm
Vind: Laber bris fra Søraust 6.6 m/s 
Trykk: 996.7
Dato: 12.11.2019
Ons
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sør-søraust 5.1 m/s 
Trykk: 998.9
Dato: 13.11.2019
Tor
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Nordaust 3.4 m/s 
Trykk: 1009.5
Dato: 14.11.2019
Fre
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Svak vind fra Nord-nordaust 3.0 m/s 
Trykk: 1020.1
Dato: 15.11.2019
Lør
Snø
Nedbør: 2.9 mm
Vind: Laber bris fra Nord-nordaust 6.1 m/s 
Trykk: 1012.2
Dato: 16.11.2019
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailOm KragerøKunst og KulturKragerø StartSiden - Kunst og Kultur

Billettservice.noMere info
http://www.ticketmaster.no
Billettservice AS eies av Ticketmaster, verdens ledende selskap innen billettsalg. Billettservice fokuserer på god kundeservice, og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon. Forretningsidé Vårt mål er å være Norges ledende leverandør av billettjenester ved å tilby et bredt utvalg av arrangementer via effektive salgskanaler. Markedet For å gjenspeile ulike målgruppers ønsker, deler Billettservice arrangementene inn i fem hovedkategorier: Musikk, Teater/Show, Sport, Familie og Festivaler. Under hver hovedkategori ligger flere underkategorier, som gjør det enkelt å finne fram. Hvordan fungerer billettsalget? Våre salgskanaler er tilknyttet vår sentrale server, noe som betyr at billettreservasjoner kan gjøres i billettsystemet via alle salgskanalene samtidig. Billettservice selger alltid billettene etter prinsippet "beste ledige plasser". Hvis kunden ønsker en bestemt plass, er det vanligvis mulig å velge denne via et salkart som vises på skjermen. Når vi selger unummererte plasser eller kun ståplasser, selges billetter etter prinsippet "første mann til mølla".


Kragerø KunstforeningMere info
http://www.kragerokunst.no
Kragerø Kunstforening ble stiftet i 1935 på initiativ av advokat Erik Arentz. I november samme år ble foreningens første utstilling arrangert i Legatsalen med verk av bl.a. Guido Schjølberg, Ole Kornin, Olaf Tangen og Per Lia. I 1936 ble 35 malerier og 175 grafiske blad fra Rolf Stenersens Munch-samling vist i Håndverkerens lokaler. Pola Gauguin skrev katalogens forord om Munch. I 1936 og 1937 arrangerte kunstforeningen egne "høstutstillinger", og i 1938 ble Statens vandreutstilling med verk av Collett, Thaulow, Krohg, Petersen, Werenskiold og Kittelsen vist i Kragerø. I årene 1939-1941 ble det arrangert en "Høstutstilling" med lokale kunstnere og separatutstillinger med Guido Schjølberg, Odd Harrong, J.C. Frich, Kristen Tysken, Einar Pihler, og Olaf Tangen. Etter noen års pause, var det fra 1949 og utover igjen utstillinger i kunstforeningen med lokale kunstnere, og fra 1950 fikk Kragerø regelmessige besøk av Riksgalleriets utstillinger. I 1957 arrangerte man en stor Kittelsen-ustilling i samarbeid med Kragerø Handelstands forening, og i 1962 ble en stor utstilling av kunst med Kragerø som motiv arrangert. I 1968 gjestet Riksgalleriet Kragerø med en utstilling av Edvard Munchs grafikk. Og i 1968 fikk Olaf Tangen sitt store gjennombrudd i hjembyen med utstilling i kunstforeningen.


Kragerø og Skåtøy HistorielagMere info
http://www.kragerohistorielag.no/
Kragerø og Skåtøy Historielag ble stiftet 27. april 1978. Det hadde lenge vært ønske om at Kragerø skulle danne en lokalhistorisk forening i likhet med Sannidal som hadde stiftet sin allerede i 1942. Kragerø, Skåtøy og Sannidal kommuner ble sammenslått til en storkommune i 1960. Sannidal Historielag var vel etablert, derfor ble navnet på det nye laget Kragerø og Skåtøy Historielag. Det innebærer at ikke bare selve byen men også øydistriktet og Levangshalvøya er representert i det lokalhistoriske arbeidet. Alt første året ble det bestemt at det skulle utgis et årsskrift. Navnet ble Historieglimt.


KragerøkirkeneMere info
http://www.kragerokirkene.no/
Dette WEB-stedet er under utarbeidelse. Du finner varierende mengder stoff på de forskjellige prestegjeld og sokn


NasjonalmuseetMere info
http://www.nasjonalmuseet.no
Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design Det første konstituerende styremøtet i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design ble holdt 11. februar 2003. 1. juli samme år ble museet etablert som stiftelse. Med dette var sammenslåingen av Arkitekturmuseet, Kunstindustrimuseet, Museet for samtidskunst og Nasjonalgalleriet et faktum. Ny direktør, svenske Sune Nordgren, ble ansatt på høsten, og arbeidet med å restrukturere Nasjonalmuseet fra fire enkeltstående museumsenheter til én funksjonsdelt organisasjon med fire utstillingsarenaer ble igangsatt. Fra 2005 blir også Riksutstillinger overført til Nasjonalmuseet, og i april flytter store deler av Nasjonalmuseets stab til Kristian Augusts gate 23, like ved Tullinløkka. Målet for det nye museet skal være ”å heve kunnskapen om og engasjementet for billedkunst, arkitektur, kunsthåndverk og design, utvikle den kritiske sansen, stimulere til ny erkjenning, skape økt historisk bevissthet og toleranse for mangfold.” For 2005 planlegges 16 utstillinger i museets fire ulike arenaer, med presentasjon av norsk og utenlandsk kunst. På nyåret åpner tre nye basisutstillinger med verk fra museets egne samlinger, i henholdsvis Kunstindustrimuseet, Museet for samtidskunst og Nasjonalgalleriet. I april stenges Arkitekturmuseet i Kongens gate 4 i påvente av at nye lokaler på Bankplassen 3 blir innflyttingsklare tidlig i 2007. Arkitekturutstillinger vil i denne perioden bli presentert i de øvrige museumsbygningene.


På KantenMere info
http://www.paakanten.no/
På Kanten - Den norske filosofifestivalen i Kragerø™ er en festival som tar for seg menneskers tanker, ideer, kunnskap og kunst - en feiring av menneskers historie og visdom. - en presentasjon av tanker og ideer. - en fest hvor sammenhengen mellom det indre liv og måten vi uttrykker oss og uttrykkes gjennom kunst og kommunikasjon vil vises frem og belyses fra ulike vinkler.


Skåtøy vise- og poesifestivalMere info
http://www.skatoy-visefestival.org/
Skåtøy-festivalen 2005 For femte år på rad arrangeres det vise- og poesifestival på Skåtøy, denne vakre øya i Kragerøs skjærgård. Det innbys til festival 3 heile dager til ende.


Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.