Tirs
Kraftig regn
Nedbør: 7.1 mm
Vind: Laber bris fra Søraust 6.6 m/s 
Trykk: 996.7
Dato: 12.11.2019
Ons
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Sør-søraust 5.1 m/s 
Trykk: 998.9
Dato: 13.11.2019
Tor
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Lett bris fra Nordaust 3.4 m/s 
Trykk: 1009.5
Dato: 14.11.2019
Fre
Skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Svak vind fra Nord-nordaust 3.0 m/s 
Trykk: 1020.1
Dato: 15.11.2019
Lør
Snø
Nedbør: 2.9 mm
Vind: Laber bris fra Nord-nordaust 6.1 m/s 
Trykk: 1012.2
Dato: 16.11.2019
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailOm KragerøForeninger og LagKragerø StartSiden - Foreninger og Lag

Kragerø DykkerklubbMere info
http://www.kragerodykk.com/
Disse vedtektene ble ikke vedtatt på årsmøte sist, men er beregnet som et arbeidsverktøy for styret i 2005. Formål Kragerø Dykkerklubb er selveiende og frittstående med utelukkende personlige medlemmer. Kragerø Dykkerklubbs formål er å samle dykkere i et sikkert og engasjerende dykkermiljø. Kragerø Dykkerklubb ønsker å ivareta dykkersportens interesser som sikkerhet, dykkemedisin, marinarkeologi og kysthistorie. Dette arbeidet skal skje i samarbeid med de rette myndighetene.


Kragerø IFMere info
http://www.krageroif.no/
På disse sidene vil dere finne det meste av det mangfoldige tilbudet Kragerø IF kan tilby sine ca. 800 medlemmer. Kragerø IF er et allianse idrettslag, d.v.s. at alle gruppene er selvstendige økonomiske enheter. Vi kan by på noe for enhver smak. Alt fra eliteseriespill fra vårt håndballag til mosjonsgrupper og aktivitet tilpasset alle aldre og nivåer.


Kragerø IF HåndballMere info
http://www.kragerohandball.no
Det hele startet høsten 1946 og det var jentene som begynte. I Kragerø var det bare et fåtall personer som hadde kjennskap til håndball som idrettsgren på den tiden. Sentrale personer i startfasen var bl.a. Olaf Børresen, Aksel Ellefsen og Else Marie Nilsen. Til det første møtet, på Ragnar's konditori, møtte det frem ca. 50 jenter. En av disse var unge Camilla Rydland (nå Krager), hun var lærer på Kilen skole og hadde spilt håndball før hun kom til Kragerø. Det var derfor naturlig at hun ble den første treneren i klubben.


Kragerø Kickboxing KlubbMere info
http://www.kragerokickboxing.no/
I 2004, har Kragerø Kickboxing Klubb ca. 50 medlemmer med stort og smått, og er i ferd med å flytte inn i nye, flotte lokaler. Flere av klubbens medlemmer hevder seg i norgestoppen, og vi har 3 norgescup vinnere i år. Klubben satser først og fremst på fullkontakt, men har utøvere som også gjør det skarpt i lettkontakt. Vi satser på et stort inntakt av medlemmer de kommende sesongene.


Kragerø og Drangedal AmCarklubbMere info
http://www.klubbinfo.no/kodak/index.html
"Kragerø og Drangedal AmCar klubb har til formål å skape samhold om interessen for amerikanske biler". I Kragerø og Drangedal AmCar klubb har vi som felles mål om å skape trivsel rundt interessen for amerikanske biler. Vi er rett og slett en klubb for folk med amerikansk bil som hobby. Det er ikke krav om å ha egen bil. Vi i klubben kan være behjelplig med kjøp av bil eller deler. Samlet har vi opparbeidet erfaring og kan gi råd om forskjellige ting. Bruk web-siden vår for videre kontakt.


Kragerø og Omegn GrilldressforeningMere info
http://www.grilldress.no
Siste nytt er at vi har valgt å sende en delegasjon til Uruguay i julen 04 for å kunne lære mer om Deres bekjentskap med grilldress-fenomenet. Vi har valgt å sende, formann Glenn, sekretær Ronny og sjekkeansvalig Tom-Ronny. Les mer ved å velge URUGUAY i menyen over.....


Kragerø Paintball KlubbMere info
http://home.online.no/~preb.n/
Vi er en nystartet klubb. Foreløpig består vi kun av amatører, men vi begynner å få organisert oss nok til å få kvalitet på spillene våre. Vi har tre forskjellige spillefelt, alle er skogs løyper med varierende terreng.


Kragerø RidesenterMere info
http://www.kragero-ridesenter.no/
Kragerø videregående skole har i samarbeid med Kragerø Ridesenter, Helle og Trond Clemmetsen, utarbeidet et tilbud med ridning som fordypningsidrett. Vi kan hvert år tilby ca 5 plasser, slik at det blir en gruppe på ca 15 ryttere fordelt på 3 skoleår. Ridelinja er en del av idrettslinjen, som gir Studiekompetanse - inngangsbilletten til universitet og høyskole.


Kragerø Rotary KlubbMere info
http://kragero.rotary.no/
Charterdato: 27. oktober 1947 - Fadderklubb: Moss RK Møtested: Victoria Hotel - Mandager kl. 18.00 Møtetidspunkt i juli: kl 11.30


Kragerø SeilforeningMere info
http://www.krageroseilforening.no/
Vi har sett mange eksempler på at godt voksne mennesker har fattet interesse for seiling, og funnet en ny hobby som gir spenning, frisk luft og vått vann, og som etter hvert virkelig har fått fart i båten på regattabanen. Det er aldri for sent å lære å seile, og absolutt ikke nødvendig å ha seilt som barn selv om det nok er en fordel.


Kragerø SpeidergruppeMere info
http://home.no.net/scout/
En aktiv speidergruppe skulle ikke ha behov for å presentere seg i lokalmiljøet, men vet du at vårt speiderarbeide for barn og undom bygger på tradisjoner - siden 1918? I mars 1918 startet speiderarbeidet i Kragerø, og siden da har aktiviteten vært stor. Ny teknologi har vår speidergruppe gjerne tatt i bruk, og derfor nevner vi gjerne at speidere fra vår gruppe tok del i "Jamboree On The Air" (JOTA) allerede i 1964 da det var kun 4 deltagende grupper fra Norge. Vi ønsker også å fortelle at vår speidergruppe var den første gruppe i Norge som daglig hadde direkte radiosendinger fra en landsleir. I 1997 kunne lokalradioen i Kragerø, "Hallo Kragerø", bringe daglige nyheter i forbindelse med Norges speiderforbunds landsleir på Austrått utenfor Trondheim. Med 12 direktesendte programmer skrev vi histore, en historie vi tok opp igjen med 10 programmer fra "2001 Urban" i Fredrikstad. Tro nå ikke at vi skal unngå å fortelle om alle de hyggelige kanoturene vi har arrangert - og professor Støvel har vi fortsatt ikke funnet. Ei heller overnattingsturene til speiderhytta, turene til "helleren" eller alle de gapahukene vi har bygget opp gjennom årene. Hos oss har vi også et annet ordtak "Aktivitet skaper aktivitet". Vi har tro på at din aktivitet vil gjøre oss andre mer aktive, og når vi blir mer aktive vil dette gjøre deg mer aktiv som igjen ....... At en av våre patruljer for tredje året på rad deltar på Norgesmesterskapet i Speiding, og at vi i disse dager bygger ny speiderhytte for våre møter og utendørsaktiviteter - midt i friområdet Studsdalen i Kragerø - bør tilsi at du tar kontakt med oss på adressen:


Kragerø TuristforeningMere info
http://www.krageroturistforening.no/
På disse sidene vil du finne hva vår forening står for og hva vi driver med. Her kan du kontakte oss, du kan få turtips, du kan se på hvilke turer vi har hatt i den senere tid og du kan tegne deg som medlem hvis du ikke er det fra før av. Du kan også se nærmere på turkartet vårt.


Lille Kirkeholmen VelforeningMere info
http://www.kirkeholmen.no/
Lille Kirkeholmen Velforening


Røde Kors Mere info
http://clk.tradedoubler.com/click?p=79121&a=1090542&g=17602334
Røde Kors er verdens største humanitære organisasjon og er politisk og religiøst uavhengig. Siden opprettelsen har Røde Kors organisert mennesker som ønsker å yte en innsats for sine medmennesker.


Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.