Søn
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Frisk bris fra Vest 10.3 m/s 
Trykk: 1000.8
Dato: 15.09.2019
14°
Man
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Laber bris fra Vest 6.1 m/s 
Trykk: 1009.3
Dato: 16.09.2019
14°
Tirs
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Laber bris fra Nordvest 5.5 m/s 
Trykk: 1007.2
Dato: 17.09.2019
13°
Ons
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Flau vind fra Nordvest 1.3 m/s 
Trykk: 1016.3
Dato: 18.09.2019
15°
Tor
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Flau vind fra Sørvest 1.1 m/s 
Trykk: 1026.4
Dato: 19.09.2019
14°
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailOm KragerøSpillKragerø StartSiden - Spill

1001 SpillMere info
http://www.1001spill.no/
Gratis spill på Internett! Lenker til tusen morsomme internettspill.


123 SpillMere info
http://www.123spill.no/
Spill gratis spill på Internett! 123 Spill har pekere til hundrevis av elleville internettspill.


AbcspillMere info
http://www.abcspill.no/
Spill gratis, spill online - moro hos abcspill uten kostnader.


GamezoneMere info
http://clk.tradedoubler.com/click?p(120883)a(1090542)g(18037776)
Gamezone er en nettbutikk for spill til Playstation, Xbox, PC, Wii og stort sett alle spillplattformer. Gamezone har eksistert siden 1991 og åpnet sin nettbutikk i 2002. I dag er Gamezone en av norges største spillbutikker på nett.


HabboMere info
http://www.habbo.no/
Habbo er en virtuell verden hvor du kan møte og treffe venner.


Oddsen.nuMere info
http://www.oddsen.nu
Oddsen.nu har som mål å til enhver tid være et best mulig hjelpemiddel for tippeglade personer. Her skal man kunne finne tips til hva man skal tippe på, og diskutere i diskusjonsfora med andre brukere. I tillegg vil det alltid være andre hjelpemidler som statistikk, regnskap, TV program og mer. Vi satser på stadig utvikling så fort nye ideer dukker opp!


OddsNetMere info
http://www.oddsnet.com
OddsNet startet den 8. januar 2000 opp som Vidars Oddstips. Vidars Oddstips var en liten grønn side hvor Vidar Gustad startet med å legge ut sine oddstips, med god hjelp fra Sissel Husby på det datatekniske planet. Siden var ment som en liten hobby, men besøkstallene tok ganske fort av, og Sissel startet å utvikle siden på litt mer profesjonell basis. Utgangspunktet var å gi leserne gode tips som på sikt skulle gi overskudd. Vi begynte derfor fra første dag å regnskapsføre alle spill på Vidars Oddstips, og det har vi fortsatt med fram til i dag. Vidars Oddstips skiftet etter hvert navn til OddsNet.com, og med navneendringen og opprettelsen av et Oddsforum begynte besøkstallene virkelig å stige. OddsNet tok inn flere tipsere, og forumet ble ganske raskt meget godt besøkt. Etter hvert som siden har vokst har vi kunnet opprette flere fora, og dermed også kunnet nå et større lag av folket. Fram til mars 2002 brukte ikke OddsNet penger på annonsering, men har allikevel blitt en av de mest besøkte sidene av sitt slag i Norden. Hans Michael Hansen er i dag daglig leder av OddsNet, mens Sissel Husby fremdeles er Webmaster (men er nå ute i fødselspermisjon).


Origin.comMere info
http://clk.tradedoubler.com/click?p=123183&a=1090542&g=21134822
Origin.com gir deg en hel verden av spill i ett enkelt og praktisk program. Kjøp og nedlasting er strømlinjeformet for rask og enkel installasjon, og kundene dine kan trygt kjøpe og spille favorittspillene sine når som helst og hvor som helst. Origin utvides stadig for å kunne tilby de beste spillene fra flere av verdens fremste utgivere, slik at du får tilgang til enda mer nytt og spennende innhold. Blant bestselgerne finner man FIFA, Medal of Honor, Sims, Need for Speed, Crysis. Selv om Origin drives av EA, kan tjenesten også vise til et omfattende utvalg av titler fra partnere, blant annet den kritikerroste Alan Wake og den eventyrlige RIFT-serien.


SpillMere info
http://www.spill.no/spill/nettspill
Spill.no og Spillmagasinet anmelder alle nye spill for Playstation 3, Xbox 360, Wii, PC m.fl. I tillegg inneholder Spill.no et yrende nettsamfunn med tusenvis av medlemmer – som kan diskutere favoritspillene sine, delta i konkurranser og skrive egne spill-anmeldelser. Spill.no inneholder også over 1000 gratis nettspill.


Spill ArkadenMere info
http://www.spillarkaden.no/
En stor mengde nettspill inndelt i kategorier. Som medlem kan du laste opp egne spill, opprette en liste med dine favoritter og sende meldinger til andre brukere.


Spillnett.noMere info
http://www.spillnett.no/
Gratis spill på Internett! Vi gir deg lenker til tusenvis av internettspill.


Tullingens spillsideMere info
http://www.tullingen.no/
Norges største spillside Over 10.000 gratis spill Velkommen


Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.