Fre
Kraftig regn
Nedbør: 10.4 mm
Vind: Laber bris fra Aust 6.4 m/s 
Trykk: 1013.5
Dato: 22.11.2019
Lør
Lett regn
Nedbør: 0.6 mm
Vind: Lett bris fra Aust-nordaust 4.9 m/s 
Trykk: 1017.9
Dato: 23.11.2019
Søn
Skya
Nedbør: 0.4 mm
Vind: Lett bris fra Nordaust 4.2 m/s 
Trykk: 1019.7
Dato: 24.11.2019
Man
Regn
Nedbør: 2.0 mm
Vind: Lett bris fra Nordaust 3.4 m/s 
Trykk: 1011.9
Dato: 25.11.2019
Tirs
Regn
Nedbør: 3.1 mm
Vind: Lett bris fra Nordaust 3.9 m/s 
Trykk: 999.2
Dato: 26.11.2019
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailOm KragerøLokale LinkerKragerø StartSiden - Lokale Linker

Det skjer i KragerøMere info
http://www.detskjerikragero.no
Vi er en gjeng med freelansere som går sammen om og lage Det skjer i Kragerø. Samarbeid og felles dugnadsinnsats handler om å gjøre hverandre gode.


Gigabilder fra KragerøMere info
http://share.gigapan.org/searchGigapansList.php?keywords=kragero
Sender link til gigabilder som jeg har tatt fra Kragerø. De er meget detaljrike og man kan zomme langt innover. De kan også sees i Google Earth. Dere kan linke disse til internettsiden deres hvis dere vil http://share.gigapan.org/searchGigapansList.php?keywords=kragero “GigaPan is the newest development of the Global Connection Project, which aims to help us meet our neighbors across the globe, and learn about our planet itself. GigaPan will help bring distant communities and peoples together through images that have so much detail that they are, themselves, the objects of exploration, discovery and wonder. We believe that enabling people to explore, experience, and share each other's worlds can be a transforming experience. Our mission is to make all aspects of the GigaPan experience accessible and affordable to the broadest possible community.” Mvh Kyrre Andersen Kragerø


Jomfruland.netMere info
http://www.jomfruland.net/
Portal for Jomfruland.


krageroby.noMere info
http://krageroby.no
Ideen om krageroby.no Det var først da jeg oppdaget asp at ideen om en egen nettside for kragerø ble til. Jeg kjøpte domenet krageroby.no og kragero-by.no. Da asp og access databaser ble for ustabilt, døde hele programmeringsinteressen en stund. Siden ble jeg presentert for php3 og MySQL databaser av Jan Inge Lundstuen. Det var da det hele begynte for fullt. Jeg fikk bli med i Crew på TG og møtte Marcus Sætershagen, som lærte meg om objektorientering i php, og siden den gang har det vært en daglig drøm å få sluppet denne siden. Men jeg ble for opptatt av å lære mer, også andre språk som cgi, xml og ajax.


Kragerø KommuneMere info
http://www.kragero.kommune.no
Kragerø Kommune: Nyheter og informasjon om kommunen, kommunale tjenester og politikk.


Kragerø kystperleneMere info
http://www.kragerokystperlene.no/
Kragerø er av Edvard Munch blitt kalt perlen blant kystbyene. Perlekjedene av øyer, holmer og skjær utenfor Kragerø er den vakreste skjærgården i Norge - hevder mange.


Kragerø TuristkontorMere info
http://www.visitkragero.no/
Kragerø - Perlen blant kystbyene - ligger helt syd i Telemark fylke. Denne lille byen med trange gater og smau har gjennom århundrer tiltrukket seg utallige kunstnere og turister. Om sommeren har byen fire ganger så mange innbyggere enn ved andre årstider, hvor tiltrekningskraften til denne "Perlen" ligger i mange følelsesladde komponenter. Kragerø er frisk, samt vi gir en følelse om frihet! Det er et sted hvor folk kan få påfyll for å yte det lille ekstra i hverdagen. Kragerø er kjærlighet som ønsker å skape positiv energi til andre. Vi er vennlige og ønsker å gi inspirasjon til våre besøkende!


Stopp En HalvMere info
http://stoppenhalv.no


Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.