Søn
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Liten kuling fra Vest 10.8 m/s 
Trykk: 1000.4
Dato: 15.09.2019
14°
Man
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Laber bris fra Vest-nordvest 5.7 m/s 
Trykk: 1010.1
Dato: 16.09.2019
14°
Tirs
Lettskya
Nedbør: 0 mm
Vind: Laber bris fra Nordvest 5.5 m/s 
Trykk: 1006.6
Dato: 17.09.2019
13°
Ons
Klårvêr
Nedbør: 0 mm
Vind: Flau vind fra Nordvest 1.3 m/s 
Trykk: 1016.3
Dato: 18.09.2019
15°
Tor
Delvis skya
Nedbør: 0 mm
Vind: Flau vind fra Sørvest 1.1 m/s 
Trykk: 1026.4
Dato: 19.09.2019
14°
Kragerø StartSiden Hjem
Vis liste over alle byer
Søk
BilderButikkNyheterSpillVæretWebkameraWebmailOm KragerøFilm og KinoKragerø StartSiden - Film og Kino

All Movie GuideMere info
http://www.allmovie.com/
Stor internasjonal database for film. All informasjonen om ulike skuespillere, filmer osv. er samlet på en side og ikke på mindre undersider. Grundige omtaler og artikler.


FilmanmelderenMere info
http://www.filmanmelderen.no/
Vi elsker å se film, så hvorfor ikke starte en side om nettopp dette? Dette tenkte Tore og Carl høsten 2001, og Filmanmelderen kom opp på nettet i løpet av den første måneden av 2002. Vi valgte navnet Filmanmelderen fordi vi hadde tenkt at siden skulle inneholde omtaler av aktuelle filmer i Norge. Men med tiden forandret målet seg, og ved ettårsjublileet kom versjon 2 av Filmanmelderen ut. Nå handler ikke siden bare om omtaler lenger, nå er den mer en ressursside der folk kan få informasjon om filmer som kommer/har vært på kino, samt lese omtaler om de fleste filmene. Filmanmelderen er drevet på fritiden av frivillige filmelskende studenter. Vi tjener ingenting på å drive den, utenom at andre filmelskere kan få et godt sted for å finne informasjon og meninger om filmer.


Filmarkivet.noMere info
http://www.filmarkivet.no
Filmarkivet.no er en Video on Demand-tjeneste for PC-brukere i hele Norge, og for TV-seere, foreløpig kun i avgrensede områder av landet. Ansvarlig distributør for Filmarkivet.no: Norgesfilm AS (Ansvarlig distributør for norske filmer: Norsk filminstitutt) Ansvarlig redaktør: Jan-Robert Jore Filmarkivet.no er produsert av Norsk filminstitutt i samarbeid med Agder Energi Bredbånd AS og NorgesFilm AS. Prosjektet er støttet av HØYKOM NorgesFilm AS er et aksjeselskap med hovedvirkefelt distribusjon av film via bredbåndnett til privatkunder, skoler, bedrifter, institusjoner, organisasjoner, offentlige instanser og kinoer. NorgesFilm AS er hovedsamarbeidspartner for Norsk filminstitutt og har ansvaret for drift- og betalingsløsninger knyttet til Norsk filminstitutts nasjonale digitale filmarkiv. Filmarkivet.no er et av flere utviklingsprosjekter initiert av Norsk filminstitutt. Formålet er å utnytte ny teknologi for å formidle og profilere norske filmer og den norske filmhistorien. Prosjektansvarlig: Erlend Jonassen Prosjektledelse: Ole A. Werring Teknisk ansvarlig/support: Agder Energi Bredbånd as v/Bjarne Karlsen For mer informasjon se her.


Filmfront: Film, TV & Kino Mere info
http://www.filmfront.no
Filmfront er nettsamfunn av og for film-interesserte. Les film-omtaler og film-nyheter - eller diskutér din favorittfilm med andre filminteresserte medlemmer. Filmfront er nettsiden for deg som elsker god film.


filmguiden.noMere info
http://www.filmguiden.no/
Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra filmverden. Vi jobber nå med å lage nye medlemssider hvor du får en rekke fordeler, muligheten til å selge/kjøpe filmer via vår auksjonsside. Gratis kinobillett(er), invitasjoner til diverse forestillinger og vi ønsker også å gi deg en mulighet til å bli medeier i filmguiden.no. Mer informasjon vil komme etterhvert.


FilmMagasinetMere info
http://www.filmmagasinet.no/
FilmMagasinet -en del av Editorium AS Editorium AS Editorium AS gir ut bl.a. bladene FilmMagasinet og magasinet Livsstil, og vi holder til i sentrum av Oslo.


FilmWebMere info
http://www.filmweb.no


Foreign FilmsMere info
http://www.foreignfilms.com/
Database over filmer som ikke er produsert i USA.


IMDBMere info
http://www.imdb.com/
Mer enn 130 000 filmer! En tjeneste som rangerer blant de aller fremste på Internett, uansett type. Egne nyheter og kåring av de 250 beste filmene. Verdens beste filmsøk! Skriv inn navnet på en film eller en skuespiller i søkeruten under!


Kragerø BiografMere info
http://www.filmweb.no/kragerokino/
Salen har 172 seter. Vi viser film hver dag unntatt lørdag,barnefilm kl 16:30 på søndag. Kragerø Biograf er også vert for andre forestillinger og konserter. Til våren: Kragerø Barneteater, Minigruppa Solberg folkehøyskole, revy Kragerø Musikkorps Russerevy Kulturskolen Film for kristenrussen Se annonser.


Oscar.comMere info
http://www.oscar.com/
Verdens mest kjente filmpriser deles årlig ut i Loa Angeles.


Snurr FilmMere info
http://www.snurrfilm.no/
Norsk filmdatabase med blant annet aktuelle kommende filmer, nyheter på kino, video og DVD. Her kan du også lese korte fakta om skuespillere, regissører, fotografer osv.


Denne tjenesten er levert av ActiveSystems.